Pachet avion+cazare Disneyland ORLANDO Florida - 790 Eur /pers

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Pachete de vacante Creat: Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 17:30

O oferta promotionala foarte buna de la Turkish Airlines pentru zboruri la Miami, ne ajuta sa putem alcatui un pachet foarte bun pentru perioada Ianuarie - Aprilie cu plecare din Bucuresti si escala rezonabila la Istanbul. Compania Turkish Airlines a castigat numeroase premii in ultimii ani, deci veti avea asigurat tot confortul posibil in timpul zborului!

Biletul de avion are inclus cate 2 bucati de bagaje de cala de persoana, de 23 kg fiecare!

Puteti alege sa petreceti cateva nopti si in Miami, dar acolo tarifele la cazare sunt considerabil mai mari si evident ca bugetul va creste sau puteti sa mergeti direct catre Orlando. Distanta este de aproximativ 3 ore intre aeroportul Miami si Orlando.

In zona metropolitana Orlando sunt nu mai putin de 7 parcuri tematice pentru copii, dintre care parcurile Disney si Universal nu mai au nevoie de nici o alta prezentare si multe alte atractii specifice, astfel incat in aproximativ 10 zile reusiti sa va familiarizati cat de cat cu zona !
Pentru cazare va propun resortul Clarion Lake Buena Vista 3* www.clarionlbv.com, un resort care se afla chiar in zona parcurilor, la aproximativ 10 minute cu masina de Disneyland. Acesta este cotat in review-urile clientilor cu nota 8, deci de calitate buna raportat la locatie si pret, cu multe facilitati pentru copii, ca mai toate locatiile din zona.Astfel pentru o familie de 2 adulti si un copil veti plati pentru acest pachet care contine zborul dus-intors si cazarea pentru 10 nopti cu mic dejun inclus, la tariful de 790 Eur /pers.
La cerere, se pot alcatui diferite variante a pachetului de mai sus!
Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii