Croaziere

Scris de Cristian Petrescu
Categorie: Croaziere Creat: Miercuri, 21 Octombrie 2015 10:56

Acest segment al croazierelor a castigat teren din ce in ce mail mult si in Romania. Desi in general marea majoritate a turistilor care nu au mai fost pana acum intr-o croaziera sunt oarecum reticenti, multi devin apoi clienti fideli ai companiilor de croaziere!


Practic intr-o croaziera esti ca intr-un hotel care in fiecare zi sau aproape zilnic isi schimba locatia, fara insa sa fie nevoie sa iti muti bagajele sau sa devina obositor ca atunci cand mergi intr-un circuit clasic. Pe un vas de croaziera gasesti suficiente lucruri de facut pentru toate varstele, astfel incat atunci cand itinerariul vasului implica petrecerea unei zile intregi pe mare, sa nu fii plictisit deloc.

Cele mai cautate sunt vasele de croaziera de 4* si 5* care ofera toate facilitatile aferente acestor standarde, astfel veti fi placut surprinsi de un lux desavarsit (indeosebi in cazul celor de 5*) si un meniu mai mult decat variat, existand o multitudine de restaurante si cafenele unde se poate servi mancare aproape pe toata perioada zilei. Nici partea de SPA nu avea cum sa lipseasca, incluzand aici si piscinele pentru adulti si copii si chiar tobogane acvatice.
Nu in ultimul rand atractiile pentru copii si animatorii va vor ajuta cu siguranta sa "uitati" ca va aflati in vacanta si cu copiii, oferindu-va astfel cateva clipe de ragaz :)

Unul dintre cele mai importante aspecte este de asemenea faptul ca si din punct de vedere financiar o croaziera poate fi o alegere inspirata, cu atat mai mult cu cat poate veti rezerva una dintre numeroasele oferte speciale care apar mai tot timpul. Cele mai multe linii de croaziera ofera gratuit croaziera pentru copii chiar pana la 18 ani (atunci cand sunt cazati impreuna cu adulti), trebuind sa platiti doar taxele portuare!

Cu siguranta sper ca aici sa fie primul loc din care veti afla despre ele !

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii